Hørgårdens Aktivitetscenter

Har du lyst til at være del af et levende center med gode muligheder for træning, samvær og kreativitet, så er Hørgårdens Aktivitetscenter stedet for dig.

Aktiviteter til krop, hjerne og hjerte

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der stimulerer både krop, hjerne og hjerte.

Vores mål er, at vores borgere bevarer og vedligeholder en god livskvalitet og selvhjulpenhed så længe som muligt, blandt andet via fællesgymnastik og træning i vores veludstyrede træningssal, og via de almindelige dagligdagsaktiviteter.

Få IT færdigheder

I vores IT-værksted kan du øve dig på computer og få vejledning om digital adgang til det offentlige, bank, e-mail, telefon og andet.

Hobby, håndarbejde og gåture med mere

Vi har mulighed for mange former for hobby- og håndarbejde. Og vi har porcelænsmalingshold.
Vi har mange aktiviteter på programmet – lige fra gåture og billard til udflugter og fællessang

Hygge med frokost og kaffe og kage

Alle er med til at skabe en god dag med hygge og samvær.
Midt på dagen samles vi til hygge omkring frokostbordet, hvor der i caféen findes varm ret, lun ret og smørrebrød, kage og om sommeren vaffelis.

Om eftermiddagen er der kaffe og ofte kage.

Hygge og grill i haven

Om sommeren bruger vi vores have meget. Vi har borde og bænke og smukke blomsterbede og træer, hvor vi kan sidde enten i sol eller skygge og hygge os og nyde al slags vejr.
Vi samles omkring vores grill til Sct. Hans og til sommerfester og nyder godt af grillens mange muligheder.

sportogleg1
sportogleg2
s1

Laila Hansen

Familie medlem

”Her tager vi vare på hinanden”, fortæller en. ”Og vi bliver altid modtaget med et smil”, siger en anden Andre tilføjer: ”Vi er rigtig gode til at hygge, og vi bestemmer selv, hvad vi vil lave. Her er rigtig mange muligheder, og der er altid plads til nye idéer”.

s3

Tobias Ringbond

Beboer

” Vi får fantastisk god mad her, og til en fornuftig pris, og der er rigtig mange muligheder for dejligt samvær med andre mennesker” ”Der er smaddergod underholdning af både kendte og ukendte entertainere flere gange om året” tilføjer en anden bruger.